L’Escola Simeó Rabasa de Martorelles fa una aportació solidària per a la FECEC Junts contra el Càncer

Alumnes de 5e de primària de l’Escola Simeó Rabasa de Martorelles han col·laborat solidàriament amb la FECEC Junts contra el Càncer destinant íntegrament els guanys del seu projecte dins el programa CuEmE de la Diputació de Barcelona.

El programa CuEmE fomenta la cultura emprenedora i les competències bàsiques en el cicle superior d’educació primària. Durant un curs escolar, l’alumnat crea i  gestiona una cooperativa escolar amb el  suport de l’escola, l’administració local,  les empreses i altres entitats de la seva localitat. Els estudiants van crear un projecte de cooperativa (5 Sim Cooperativa Simeó Rabasa) per a la venda d’espelmes amb materials reciclats donats per altres alumnes de l’escola.

Amb la venda de les espelmes i el capital inicial de la cooperativa es va recaptar un total de 458,88 euros que els alumnes han destinat íntegrament a la FECEC Junts contra el Càncer per a la millora de la qualitat de vida de les persones amb càncer i les seves famílies.

L’alumnat ha decidit escollir la FECEC com a destinatària de la seva solidaritat per la seva conscienciació amb la malaltia.

La FECEC Junts contra el Càncer vol agrair la generositat de l’alumnat i professorat del centre. La seva aportació solidària servirà per seguir donant atenció psicosocial a les persones afectades de càncer i les seves famílies.

Iniciatives escolars, una manera de col·laborar contra el càncer

Les iniciatives escolars, per exemple, venda de manualitats fetes pels alumnes, és una manera de col·laborar amb la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC). Si pertanys a una escola i vols destinar els guanys d’una iniciativa a una causa solidària, contacta amb la FECEC.