L’Escola d’Estiu del Voluntariat 2021 tindrà lloc els dies 13, 14 i 15 de juliol

formacio-eev-640x427

La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC) posa en marxa la 22a edició de l’Escola d’estiu del voluntariat que tindrà lloc els dies 13, 14 i 15 de juliol amb un taller de matí i tarda. L’edició serà en línia i oferirà activitats formatives gratuïtes per a persones voluntàries, coordinadors i coordinadores de voluntariat i responsables d’entitats.

Pròximament, s’anunciarà el programa amb la informació dels sis tallers i com inscriure’s a la 22a edició de l’Escola d’estiu del voluntariat.

Escola d’Estiu del Voluntariat 2020

Atesa la situació d’emergència sanitària, el format de l’edició anterior de l’Escola va passar de ser presencial a ser en línia i va comptar amb la inscripció de 169 persones voluntàries, 51 coordinadors i coordinadores d’entitats, 60 membres de la junta d’entitats i 59 treballadors i treballadores d’entitats.

La participació va tenir un total de 729 connexions en el conjunt dels sis tallers amb molta interacció entre les persones voluntàries i les entitats mitjançant el xat amb preguntes, opinions i reflexions dels participants.

Més informació: Escola d’estiu del voluntariat