L’Escola d’Estiu del Voluntariat 2019 tindrà lloc el 10 de juliol a Girona

L’Escola d’Estiu del Voluntariat (EEV) és un projecte formatiu de la Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària (DGACC), que consisteix en la realització de tallers sobre diversos temes d’interès per a les entitats de voluntariat i les persones voluntàries.

hondo_studio_photography_Escola_Voluntariat_44

Interessa conèixer la teva opinió i saber quines són les teves inquietuds, quina formació creus que seria útil a l’entitat i com t’agradaria que l’Escola d’Estiu hi donés resposta.

L’edició 2019 de l’Escola d’Estiu del Voluntariat serà una jornada gratuïta, de matí i tarda, i tindrà lloc a l’edifici de la Generalitat de Catalunya a Girona, l’Antic Hospital de Santa Caterina (Plaça Pompeu Fabra, 1, 17002 Girona).

El passat 19 de setembre es va celebrar a Barcelona l’Escola d’Estiu del Voluntariat 2018 que va tractar sobre els grans reptes i problemes que existeixen a les entitats de voluntariat, i va plantejar possibles solucions en àrees específiques de la comunicació, la intervenció social i la gestió d’equips i persones. A més a més, l’Escola també va acollir la presentació de l’exposició itinerant “Connecta’t al voluntariat”.