L’empresa Apper se suma al projecte ‘Què fer quan apareix el càncer a la feina’

La FECEC suma una altra empresa OncoCompromesa dins el projecte “Què fer quan apareix el càncer a la feina”.

Apper 2020-01-17

L’empresa  de transports Apper és l’entitat que s’ha adherit al programa.  Des que es va implantar aquest programa el 2017, la FECEC i la Petita i Mitjana Empresa del Vallès Oriental (PIMEC), les dues entitats impulsores, han teixit aliances de col·laboració en el territori que han permès estendre el coneixement cap als responsables d’un negoci sobre què els cal fer quan es diagnòstica un càncer a un dels seus treballadors.

Així doncs, amb l’adhesió d’Apper ja són 5 les empreses Oncocompromeses del Vallès Oriental que s’han compromès a implantar aquest programa: TaplaComas & partners, el Gremi d’instal·ladors del Vallès Oriental i Apen.

Les persones que han patit un càncer, a vegades, tenen dificultats per tornar a la feina. El programa té l’objectiu de donar suport a empreses, treballadors i autònoms per minimitzar l’impacte negatiu que comporta la malaltia tant en l’organització com en el treballador afectat.

“Què fer quan apareix el càncer a la feina”, és doncs, un programa amb un valor social que pretén treballar una cultura empresarial de la salut més inclusiva dins el món laboral i maximitzar les possibilitats de les persones que viuen amb càncer de mantenir o de reprendre un rol laboral actiu després del diagnòstic i del tractament de la malaltia.