L’empresa Apen s’adhereix al programa ‘Què fer quan apareix el càncer a la feina’ de la FECEC

La FECEC va signar el passat divendres 17 de gener un nou conveni amb una altra de les empreses OncoCompromeses, per avançar amb el projecte “Què fer quan apareix el càncer a la feina”.

cancer feina

L’empresa Apen de solucions informàtiques és l’entitat que s’ha adherit al programa.  Des que es va implantar aquest programa el 2017, la FECEC i la Petita i Mitjana Empresa del Vallès Oriental (PIMEC), les dues entitats impulsores, han teixit aliances de col·laboració en el territori que han permès estendre el coneixement cap als responsables d’un negoci sobre què els cal fer quan es diagnòstica un càncer a un dels seus treballadors.

Així doncs, amb l’adhesió d’Apen ja són 4 les empreses Oncocompromeses del Vallès Oriental que s’han compromès a implantar aquest programa: Tapla, Comas & partners i el Gremi d’instal·ladors del Vallès Oriental.

Les persones que han patit un càncer, a vegades, tenen dificultats per tornar a la feina. El programa té l’objectiu de donar suport a empreses, treballadors i autònoms per minimitzar l’impacte negatiu que comporta la malaltia tant en l’organització com en el treballador afectat.

“Què fer quan apareix el càncer a la feina”, és doncs, un programa amb un valor social que pretén treballar una cultura empresarial de la salut més inclusiva dins el món laboral i maximitzar les possibilitats de les persones que viuen amb càncer de mantenir o de reprendre un rol laboral actiu després del diagnòstic i del tractament de la malaltia.