L’Ajuntament de Girona lliura la recaptació solidària de la 17a Cursa de Sant Silvestre a la FECEC, Junts contra el Càncer

El regidor d’Educació, Infància i Esports de l’Ajuntament de Girona, Àdam Bertran, acompanyat de la presidenta del Club Atletisme Girona, Marti Valverde, i dels membres de la Junta del Club Atletisme Girona Toni Bautista i Xicu Espigulé, ha lliurat aquest dijous la recaptació solidària de la darrera edició de la Cursa de Sant Silvestre a la vicepresidenta de la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC), Lluïsa Ferrer. La cursa està coorganitzada per l’Ajuntament de Girona i el Club Atletisme Girona.

20230209-Entrega-xec-Cursa-Sant-Silvestre-1024x683Foto: Ajuntament de Girona

En la 17a edició de l’esdeveniment esportiu, que va tenir lloc el passat 31 de desembre, es van recollir un total de 2.000 euros provinents de l’euro solidari de cada inscripció. Cal recordar que aquesta darrera edició va batre rècord de participació, amb 2.000 persones participants a la cursa d’adults i 300 a la Mini Sant Silvestre.

L’import recaptat es destinarà a la campanya “Nassos contra el càncer” de la FECEC, Junts contra el Càncer per lluitar contra la malaltia i promoure hàbits de vida saludables. La FECEC està integrada per diverses entitats que lluiten contra el càncer a Catalunya, entre les quals hi ha la Fundació Oncolliga Girona.