L’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat posa en servei un lavabo per a persones ostomitzades

L’Aeroport Josep Tarradellas Barcelona-El Prat ha posat en funcionament un lavabo per a persones ostomitzades. Es tracta del primer bany adaptat que l’Aeroport instal·la en el seu compromís amb la inclusió i l’accessibilitat, amb l’objectiu de disposar d’una infraestructura adequada per a respondre a les necessitats d’aquests usuaris.


El nou lavabo està situat en la zona de recollida d’equipatges de la Terminal T1. L’espai disposa d’un aparell sanitari situat a una altura adequada i està equipat amb un punt d’aigua amb una dutxa de mà higiènica prop del vàter. També incorpora dispensadors de sabó i de paper higiènic prop de l’aparell sanitari, així com una prestatgeria per al suport de material per a fer el canvi de bossa i un penjador de bossa d’irrigació.


Aena amplia, així, el seu ventall de serveis en l’Aeroport per a tots els passatgers, amb la voluntat de continuar millorant la seva experiència i facilitar la seva estada durant el seu pas per les instal·lacions, fent de l’aeroport un espai més amable i confortable per a tots els usuaris.

Font: AENA / Ministerio de Transportes y Movilidad Sostenible.