La Trobada de Voluntariat en l’àmbit oncològic se celebrarà el 21 de novembre

La XVI Trobada de Voluntariat en l’àmbit oncològic que cada any organitza la FECEC, inicialment prevista pel 9 de maig, ha canviat de data i es celebrarà el 21 de novembre.

fecec_624x208_01

La programació s’ha hagut d’adaptar al nou context del coronavirus que estem vivint tots i per això ha posposat la jornada tenim en compte les mesures de prevenció establertes i donant suport a l’acció #JoActuo i #JoEmQuedoaCasa com a mostra de responsabilitat i implicació de la ciutadania en la lluita contra el coronavirus.

Enguany la Trobada tindrà el títol de ‘El valor dels petits gestos’ i comptarem amb la presència de Francesc Miralles, escriptor català llicenciat en filologia alemanya i especialitzat en psicologia i espiritualitat.

La jornada s’estructurarà en dues parts. La primera, com cada any, consistirà en una xerrada inicial a càrrec del sr. Miralles i a diferencia dels altres anys comptarem amb tres tallers adequats al moment que estem vivint.

La FECEC organitza la Trobada com un espai per fomentar  el nexe d’unió entre tots els voluntaris que col·laboren en aquest àmbit arreu de Catalunya i per reconèixer la seva tasca solidària.