La Trobada de Voluntariat en l’àmbit oncològic celebra 15 anys!

Mira l’espot de la Trobada:

La Trobada de Voluntariat en l’àmbit Oncològic que cada any organitza la Federació Catalana d’Entitats contra el càncer, FECEC, celebra els seus 15 anys!

fecec_vf_cartell_c_page-0001

Serà el proper 16 de novembre sota el lema ‘Voluntariat, una manera d’entendre la vida’. 15 anys de Trobada de Voluntariat en l’àmbit Oncològic, són moltes trobades!. Des de la FECEC ens fa molta il·lusió arribar a aquesta xifra per celebrar-ho plegats. Durant aquests anys hem estat capaços de mantenir aquest espai per fomentar el nexe d’unió entre tots els voluntaris que col·laboren en aquest àmbit arreu de Catalunya i reconèixer la seva tasca solidària.

En aquesta edició tant especial, la jornada porta per títol “Voluntariat, una manera d’entendre la vida”. Entenem que el voluntari té una actitud davant la vida que va més enllà de la durada del seu voluntariat, i que cal posar el focus en aquesta característica.

L’acte estarà conduït per Ignasi Gaya, periodista dels Serveis Informatius de Televisió de Catalunya. A les 10 del matí tindran lloc els parlaments de benvinguda a càrrec del Dr. Ramón Maria Miralles, President de la FECEC i representants de la Conselleria del departament de Treball, afer socials i famílies, la Diputació Barcelona i l’Ajuntament de Barcelona.

Al llarg de la jornada hi haurà diverses xerrades i col·loquis. Una d’elles serà la titulada “La felicitat de donar i de donar-se’ a càrrec del Dr. Jose Luís Bimbela, Doctor en Psicologia, Professor, Investigador y Consultor a la Escuela Andaluza de Salud Pública.

Posteriorment, tindran lloc dos tallers simultanis titulats ‘El So i el Silenci com a eines de benestar’ i ‘Escolta des de la profunditat’.

El primer anirà a càrrec d’Edgar Tarrés, especialitzat en creació d’experiències i el segon estarà impartit per la Dra. Maria Rufino, Doctora en Psicologia de l’Aprenentatge Humà per la Universitat Autònoma de Barcelona.

Al final de la Trobada farem un petit acte de celebració dels 15 anys!

La data límit d’inscripció és el 8 de novembre.

A través d’aquest formulari: https://cutt.ly/FegoO5g

Voluntaris d’entitats federades a la FECEC: 18 €

Voluntaris d’entitats no federades a la FECEC: 25 €

La inscripció inclou assistència, cafè i dinar.

Transferència bancària al c/c de La Caixa
N. 2100 0957 70 0200092600 i indiqueu “Trobada Volun- tariat en l’àmbit Oncològic” i nom de l’assistent

Podeu consultar el programa complet aquí!

Lloc: Col·legi Oficial de Metges de Barcelona  (Passeig de la Bonanova, 47).