La Taula del Tercer Sector publica “Universitaris que col·laboren amb entitats socials”

La Taula del Tercer Sector Social de Catalunya, en col·laboració amb la Universitat de Barcelona, ha publicat la guia “Universitaris que col·laboren amb entitats socials, en el marc de la seva activitat acadèmica”. Es tracta d’una publicació adreçada tant a les entitats del Tercer Sector Social com als universitaris. L’objectiu és fomentar que algunes de les activitats acadèmiques que han de dur a terme els estudiants en el transcurs de la seva formació puguin ser útils per a entitats socials.

universitaris entitats socials

La guia, per tant, pretén orientar i sensibilitzar els universitaris perquè a l’hora de planejar un període de pràctiques, fer un treball de fi de grau o de màster, pensar un projecte d’aprenentatge servei, o organitzar el doctorat, tinguin en compte la possibilitat que aquesta activitat pugui esdevenir útil per a una entitat social.

El document inclou orientacions bàsiques destinades a les entitats per col·laborar amb l’àmbit universitari en diferents modalitats: les pràctiques universitàries, l’Aprenentatge i Servei, el Treball de Fi de Grau, el Treball de Fi de Màster, i el Doctorat.

Podeu descarregar-vos la guia completa aquí.