La Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer s’ha traslladat avui a Banyoles i a Sant Feliu

espectacle1Més de 350 participants de les poblacions gironines de Banyoles i Sant Feliu s’han sumat avui a l’espectacle ‘Hort d’en Marçal’, una de les activitats programades dins la Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer que cada any organitza la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer.

L’Hort d’en Marçal’ és el nou espectacle dirigit a conscienciar la població de la necessitat d’adoptar estils de vida saludables per prevenir el càncer. L’activitat va destinada a nens de 5-7 anys, on amb un llenguatge adequat, s’expliquen les propietats de la fruita i la verdura. A continuació els nens realitzen un taller per fer una brotxeta de fruita i verdura i tastar més de 5 productes diferents.

L’espectacle s’ha representat aquest matí a la Plaça Major de Banyoles amb 125 participants i al migdia, al de Sant Feliu amb un total de 240 persones. A més d’aquestes dues localitats, aquest espectacle s’escenificarà a diversos indrets de Catalunya.

A banda de Salt i Tremp on l’espectacle ja es va representar el passat divendres, l’activitat arriba a les Borges Blanques demà i en els propers dies a Blanes, Calella de la Costa, Vic, Sant Quirze de Bessora i Vilassar de Dalt al llarg de tots els dies que dura la Setmana Catalana de Prevenció contra el Càncer.