La segona edició de la Cursa de la Dona de les Terres de l’Ebre aplega més de 650 persones

Aquest passat diumenge 20 d’octubre, sis-centes cinquanta persones han commemorat a Amposta el Dia Mundial del Càncer de Mama participant en la Cursa de la Dona de les Terres de l’Ebre. Tot un èxit de participació en la que ha estat la segona edició d’aquesta cursa no competitiva de caràcter itinerant i solidari que ha servit per a recaptar fons per a la Lliga Contra el Càncer.

prop-650-persones-participen-cursa-dona

La primera edició de la Cursa de la Dona de les Terres de l’Ebre es va celebrar l’any passat a Tortosa i després d’Amposta, la cursa s’anirà celebrant de forma itinerant a cada una de les quatre comarques ebrenques.

A les 11 del matí, el Pont Penjant d’Amposta es va convertir en espectador privilegiat de la sortida dels participants de totes les edats, majoritàriament famílies i grups d’amics. Al voltant de les 11.30 h la pluja va fer acte de presència, tot i això no li va restar en cap moment l’ambient festiu que va caracteritzar la jornada.

El recorregut de 4,5 quilòmetres, que es va poder fer corrent o caminant, va transcórrer pel carrer del Grau, Joan d’Àustria, Verge del Pilar, Amèrica, avinguda Catalunya, Josep Tarradellas. El recorregut continuava creuant al parc dels Xiribecs, carrer Sebastià Juan Arbó, avinguda de la Ràpita i arribada a la plaça Ramon Berenguer IV.

La cursa va estar organitzada per la Lliga Contra el Càncer de les comarques de Tarragona i les Terres de l’Ebre, MontBike i la Unió Atlètica Montsià, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Amposta, Policia Local i voluntaris de Protecció Civil.