La SECAPC continua avui a Santa Coloma de Farners, Celrà, Lleida i Rubí

La campanya #menjasaimoutecontinua avui a les localitats de Santa Coloma Farners, Celrà, Lleida i Rubí. Aquests municipis ofereixen les activitats programades dins la Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer (SECAPC) que cada any organitza la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC).

ctnlcnxxeaaivla

Per una banda, els municipiss de Santa Coloma de Farnes (a les 9.30 al Poliesportiu la Noria) i Celrà (a les 15.00 hores al Pavelló Municipal) ofereixen l’espectacle ‘Hort d’en Marçal’ destinat a nens de 5-7 anys, on amb un llenguatge adequat, s’expliquen les propietats de la fruita i la verdura. Durant l’espectacle, els participants tenen l’oportunitat d’aprendre a fer una brotxeta de fruita i verdura.

Per altra banda, els municipis de Lleida capital (a les 18 hores a l’AAVV Zona Alta) i Rubí (a les 18 hores a l’Ateneu) oferiran avui el taller de menús saludables. L’activitat té l’objectiu de conèixer quines són les recomanacions alimentàries pel que fa als grups d’aliments, a les freqüències de consum, i a tenir constància de quins són els principals errors que es cometen.

Al llarg d’aquesta setmana diversos municipis de la província de Lleida, Barcelona i Girona aniran impartint aquestes activitats per contribuir a conscienciar la població de la necessitat d’adoptar estils de vida saludables per prevenir el càncer.

Paral·lelament a aquestes activitats, la FECEC, dins la SECAPC, té en marxa la campanya, #menjasaimoute amb aquest espot que té l’objectiu de sumar gent a la causa i crear un gran mural de fotografies de ciutadans conscienciats amb la necessitat d’actuar contra el càncer.