La SECAPC continua avui a Lleida i al municipi de Torres de Segre

La campanya #menjasaimoute continua avui a Lleida i a la localitat de Torres de Segre. Aquest municipis ofereix les activitats programades dins la Setmana Catalana de la Prevenció del Càncer (SECAPC) que cada any organitza la Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC).

DK5c4gWWsAA3oSk
Image d’una de les activitats de la SECAPC organitzada a Quart el dia 29

Per una banda, l’espectacle ‘Hort d’en Marçal’ té lloc avui a les 10:00h a l’escola Sagrada Familia (C/Democràcia,20) de Lleida i a les 18h a la Sala d’actes de Plaça Catalunya del municipi Torres de Segre s’ofereix l’activitat de confecció de menús saludables. L’objectiu és conèixer quines són les recomanacions alimentàries pel que fa als grups d’aliments, a les freqüències de consum, i a tenir constància de quins són els principals errors que es cometen.

Al llarg d’aquesta setmana diversos municipis de la província de Lleida, Barcelona i Girona aniran impartint aquestes activitats per contribuir a conscienciar la població de la necessitat d’adoptar estils de vida saludables per prevenir el càncer.

Paral·lelament a aquestes activitats, la FECEC, dins la SECAPC, té en marxa la campanya, #menjasaimoute amb aquest espot que té l’objectiu de sumar gent a la causa i crear un gran mural de fotografies de ciutadans conscienciats amb la necessitat d’actuar contra el càncer.