La Sant Silvestre Barcelonesa dóna 1.502 euros a la FECEC de la campanya Nassos contra el càncer

Per segon any consecutiu, la Sant Silvestre de Sant Cugat ha col·laborat amb la Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FECEC). L’eslògan d’aquesta campanya solidària ha estat ‘Nassos contra el càncer’. Els atletes que van voler van aportar una quantitat econòmica voluntària a l’entitat. Així, l’organització va lliurar divendres a la FECEC un total de 1.502 euros, un xec que va recollir Clara Rosàs, gerent de la FECEC. L’objectiu d’aquesta campanya era recaptar fons per continuar avançant en la lluita contra el càncer i promocionar estils de vida saludables.

donatiu sant silvestre

La resta de premiats; del 4t al 25è en la classificació general (masculí i femení), el primer classificat i primera classificada de cada categoria, el primer/a atleta local, i la millor disfressa (individual i col·lectiva), també van estar premiats, amb diferents productes com vambes, ulleres de sol, lots i pernils. L’organització ha lliurat 120 premis.

Pel que fa a l’entrega de premis als tres primers classificats de la classificació general masculina i femenina ja es va fer el mateix dia de la prova.

L’acte va comptar amb la presència d’unes 75 persones i ha estat presidit per Eloi Rovira, regidor d’Esports de l’Ajuntament de Sant Cugat, i Domingo López, president del Club Atlètic Barcelonès, entitat que organitza la Sant Silvestre de Sant Cugat.