La Sant Silvestre anima els carrers de Girona

FH9WNogX0AI2wU0

La Sant Silvestre de Girona va omplir els carrers de la ciutat gironina en les últimes hores del 2021 en una cursa amb aportacions solidàries per a la campanya de la FECEC Nassos contra el Càncer. La clàssica cursa nadalenca, amb arrancada i final al pavelló de Fontajau, va ser un èxit de participació. Arnau Turon i Marina Guerrero van ser els guanyadors en la categoria masculina i femenina, respectivament.

Turon va fer un temps de 14:38, i els altres dos escalons del podi van ser per a Schomburg Jonas (14:41) i Freddy Ovett (14:41); mentre que Guerrero va arribar en primera posició a la meta amb una marca de 16:47, seguida de Gemma Frigola (16:54) i Clara Aulinas (17:41).

 

Nassos contra el Càncer aprofita les ja consolidades curses de Sant Silvestre, que cada any s’organitzen entre el 26 i 31 de desembre, per impulsar una campanya solidària amb l’objectiu de recaptar fons per a la lluita contra el càncer i promocionar estils de vida saludables. Després de l’aturada del 2020 a causa de la COVID-19, la campanya s’ha reprès a Girona.