La primera Oncotriatló es reprograma pel 25 de setembre

La primera edició de l’Oncotriatló, que s’havia de celebrar el 28 de maig passat a Llançà  i que es va haver de suspendre a última hora a causa de les previsions de fort onatge,  s’ha reprogramat per al pròxim 25 de setembre.

Oncotriatlo_-_destacat_blog_nova_data

L’organització espera poder comptar amb tots els equips que s’havien inscrit per participar en la primera convocatòria, una desena, i fins i tot créixer en nombre de participants en aquests gairebé tres mesos que falten per a la cita esportiva i solidària. Les inscripcions continuen obertes a www.oncotriatlo.cat.

Oncotriatló és una prova solidària per equips que combina tres modalitats esportives (córrer, caiac i natació) i que té com a objectiu recaptar fons per ajudar els malalts de càncer i les seves famílies. L’esdeveniment està organitzat per la delegació de la Fundació Oncolliga Girona a Llançà, amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat, l’Escoleta Trail RunningTintoreres Swimming Club i SK Kayak.

Per participar en el repte cal formar un equip de mínim dos i màxim sis persones i fer un donatiu d’entre 250 i 500 euros a benefici d’Oncolliga. Fins al moment, un total d’onze equips han respost a la crida per participar en aquesta primera edició i s’han recaptat  6.257,00 €.

LA MAR D’AMUNT, UN ESCENARI ÚNIC

L’esdeveniment tindrà el seu epicentre al Port de Llançà, punt de sortida i arribada de les tres modalitats de la prova. A la cursa a peu (10 km), els corredors resseguiran el litoral pel camí de ronda fins a Cap Ras i finalitzaran el recorregut amb una pujada i baixada a El Castellar, un antic illot annexat al Port amb unes vistes meravelloses de la costa nord de la Mar d’Amunt i del Cap de Creus. Amb la modalitat de caiac (5 km), els participants aniran de nou fins a Cap Ras, aquest cop resseguint la costa des del mar. I per últim, a la modalitat de natació, aniran fins a la platja de Grifeu i tornaran (aprox. 2,5 km). Les bases i els detalls dels recorreguts estan disponibles aquí: Bases i recorregut.