La Festa del Posa’t la Gorra de Lleida del 18 de febrer arriba enguany a la 5ena edició!

Per celebrar aquests 5 anys, enguany el nostre lema és “Vine a la festa que ens fa iguals”, i el seu fil conductor serà el nostre XukliPirata i el seu tresor: la família. Els pirates són aventurers i quan naveguen han de fer front a moltes adversitats. Com els infants i adolescents amb càncer que amb valor, paciència, constància i lluita han de fer front a la seva malaltia com un autèntic pirata.

club-natacio-lleida-146100

La gorra, símbol constant del nostre missatge, seguirà sent la protagonista induscutible de la campanya i necessària per participar en les activitats.

Enguany l’ha dissenyada DESIGUAL, una empresa textil multinacional, amb seu a Barcelona, que ha creat un disseny alegre i colorit, exclusiu per a nosaltres.

Inspirant-nos en el nom de la marca, identifiquem enguany la festa que ens fa iguals i reivindiquem la igualtat dels drets dels infants i adolescents amb càncer i les seves famílies. Per la igualtat davant les lleis que ajuden als pares i mares i per la igualtat dels infants i adolescents amb càncer.

PERQUÈ TANT ELLS COM LES SEVES FAMÍLIES NO SÓN DIFERENTS DE LES ALTRES I QUAN ENS POSEM LA GORRA SOM IGUALS ALS SEUS ULLS

POSA’T LA GORRA!