La FECEC rep un donatiu de 1.300 euros de la Xarxa de Dones Emprenedores de Corbera

La FECEC va rebre ahir un donatiu de la Xarxa de Dones Emprenedores de Corbera en un acte públic celebrat per per la venda de les polseres solidàries i concedit a la Federació.

IMG-20190620-WA0000

La celebració va tenir lloc ahir a les 20.00 hores a la Sala polivalent de la Biblioteca de Can Baró del municipi de Corbera.  Aquest donatiu va ser recaptat per l’XDEC i la Cinc Cims, amb el suport d’altres entitats col·laboradores de Corbera. Es va dur a terme en el context de la Cursa de la Dona, organitzada per la Cinc Cims, el 7 d’octubre passat.

L’acte va comptar amb la presència del president de la FECEC, Ramon Maria Miralles i la gerent de la federació, Clara Rosàs, a més de les representats de l’XDEC i el Oriol Closa en nom de la Cinc Cims.

Durant l’acte, el president d ela FECEC va destacar que fa un any enrere la FECEC ja va rebre una donació de 1.300 euros per la venda d’aquestes polseres solidàries per part de la Xarxa de Dones Emprenedores i va agrair que aquesta entitat tornés a fer entrega de la donació a la FECEC per segon any consecutiu.

El mateix president va remarcar aquest gest i va assenyalar que aquests fons aniran destinats a continuar treballant per avançar en els programes que desenvolupa la FECEC per millorar la qualitat de vida dels pacients i familiars amb càncer. Finalment va mostrar la voluntat de la Federació de seguir teixint col·laboracions amb la XDEC.