La FECEC renova el conveni de col·laboració amb dues empreses oncocompromeses

Aquest dimarts la FECEC ha signat el conveni de renovació de dues empreses OncoCompromeses, per continuar amb el projecte “Què fer quan apareix el càncer a la feina”.

Conveni COMAS                Conveni TAPLA

Industrias TAPLA i  Comas&Partners són les dues empreses jque han renovat el conveni i que ja es van adherir al projecte el juny de 2017. El programa té l’objectiu de donar suport a empreses, treballadors i autònoms per minimitzar l’impacte negatiu que comporta la malaltia tant en l’organització com en el treballador afectat.

Des que es va implantar el programa el 2017, la FECEC i la Petita i Mitjana Empresa del Vallès Oriental (PIMEC), les dues entitats impulsores, han teixit aliances de col·laboració en el territori que han permès estendre el coneixement cap als responsables d’un negoci sobre què els cal fer quan es diagnòstica un càncer a un dels seus treballadors.

 Les persones que han patit un càncer, a vegades, tenen dificultats per tornar a la feina. El programa busca minimitzar l’impacte negatiu que comporta la malaltia tant en l’organització com en el treballador afectat.

Un programa amb un valor social que pretén treballar una cultura empresarial de la salut més inclusiva dins el món laboral i maximitzar les possibilitats de les persones que viuen amb càncer de mantenir o de reprendre un rol laboral actiu després del diagnòstic i del tractament de la malaltia.