La FECEC recapta 4800 € en la campanya ‘Nassos contra el càncer’ de la Sant Silvestre

La FECEC, Junts contra el càncer, ha aconseguit recaptar més de 4800 euros en la campanya solidària ‘Nassos contra el càncer’ celebrada el 30 i 31 de desembre coincidint amb les curses de Sant Silvestre de Sant Cugat, Girona i Lleida que enguany s’han sumat a la iniciativa.

txec nassos

De fet, ahir l’alcalde de Girona, Albert Ballesta, acompanyat de la tinenta d’alcalde i regidora d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Girona, Isabel Muradàs, va lliurar a la gerent de la FECEC, Clara Rosàs, un txec amb l’import recaptat durant la darrera edició de la Cursa de Sant Silvestre de Girona. En total es van aconseguir a Girona 1.700 euros provinents de l’euro solidari de les inscripcions dels participants a la prova.

A l’acte de lliurament del taló, que es va dur a terme el 4 de febrer, coincidint amb el Dia Internacional contra el Càncer, hi va assistir també la presidenta de la Fundació Oncolliga Girona, Lluïsa Ferrer, i el president del Club Atletisme Girona -associació coorganitzadora de la Sant Silvestre-, Xavier Avellana.

El 2015 va ser la segona edició de la campanya solidària “Nassos contra el càncer” de la FECEC, entitat que té com a objectiu recaptar fons per dedicar-los a la lluita contra el càncer i promoure estils de vida saludables. En aquesta darrera edició de la prova, celebrada el 31 de desembre, un euro de cadascuna de les inscripcions -1.700 en total, que era la xifra màxima de participants prevista- es va destinar a la campanya.

Des del 18 de desembre i fins el 31 de desembre, la campanya ha mobilitzat centenars de participants de les populars curses de Sant Silvestre de Sant Cugat, Girona i Lleida amb la finalitat de destinar un euro de les inscripcions a la campanya o d’adquirir per 2 euros, la xapa de #nassoscontraelcancer.

L’objectiu era recaptar fons per dedicar-los a la lluita contra el càncer i promocionar estils de vida saludables. Durant dos dies, el 30 i 31 de desembre, la FECEC ha estat present en un estand a la Fira del Corredor de Sant Cugat.

Durant aquests dos dies, els corredors van poder fotografiar-se a l’estand de la FECEC amb la xapa de #nassoscontraelcancer per donar suport a la campanya. Aquí podeu veure les fotos d’algunes de les cares dels participants que han contribuït a la causa de #nassoscontraelcancer.

Des de la FECEC volem agrair la implicació de corredors i organitzadors en la campanya. Gràcies a tots per participar-hi! I continuem fent feina.