La FECEC, present a la celebració dels 20 anys de l’ICO

L’Institut Català d’Oncologia compleix vint anys i ho celebra amb un simposi que té lloc entre el 21 i el 22 d’abril, compartint els resultats obtinguts en aquest temps amb la societat, els professionals d’altres organitzacions i els seus treballadors. El vicepresident de la FECEC, Francesc Viñas ha estat a la taula inaugural de la jornada d’avui.

francesc viñas

Els objectius del simposi són: Compartir els resultats obtinguts en el tractament del càncer amb la societat i els professionals, donar a conéixer tots els àmbits de l’assistència, recerca, docència en els quals les innovacions organitzatives i tecnològiques permeten millorar els serveis. -posar en valor el treball en equip i la multidisciplinaritat i compartir experiències innovadores en les diferents àrees d’atenció i suport. De fet el dia 21 a la tarda, hi ha la taula rodona  ‘Pensem com a pacients’ amb la participació de la Fundació Roses contra el Càncer, la F. Oncolliga Girona i la F. Oncolliga Barcelona, totes elles, entitats adherides a la FECEC, Junts contra el càncer.

Al llarg d’aquests 20 anys, l’ICO s’ha consolidat com una organització que cerca l’excel·lència en l’atenció oncològica. Ho ha fet desplegant un model d’atenció pròxim i en xarxa, amb un sistema de gestió organitzativa modern que està orientat a avaluar els resultats en termes de qualitat i d’eficiència i una aposta clara en programes de prevenció i de recerca.

En aquest context, el cor dels projectes i programes desenvolupats, estan alineades amb les línees estratègiques de l’organització i aliniades amb el mandat del Departament de Salut i del Pla Director d’Oncologia.

Així, el model integrador basat en la qualitat, la sostenibilitat econòmica i social i en el coneixement és aplicat i vertebra l’assistència, la docència especialitzada, la recerca oncològica i a la prevenció, la qual cosa contribueix a reduir l’impacte del càncer a Catalunya.

Cal destacar que, per assolir aquest projecte, l’ICO compta amb els professionals especialitzats i compromesos amb la missió de l’organització i amb la societat. Professionals amb capacitat innovadora que és aplicada en models organitzatius eficients, en sistemes tecnològics i de coneixement que permeten obtenir uns millors resultats en la pràctica diària i que a través de la dedicació, del benchmarking intern i extern han assolit els objectius fixats.

Per tot això, l’ICO organitza aquest simposi commemoratiu i us vol presentar els resultats obtinguts i compartir-los amb tots vosaltres.

Des d’aquí us podeu descarregar el programa.