La FECEC posa a disposició el programa ‘Reprèn, servei d’orientació laboral després del càncer’

Es tracta d’un servei d’orientació laboral gratuït dirigit als usuaris de les entitats federades que han patit un càncer i busquen una feina adaptada a les necessitats físiques i/o emocionals derivades de la malaltia.

1. reprèn

L’objectiu és acompanyar i donar suport a aquest col·lectiu en el seu procés de cerca de feina, facilitar el seu accés a la reincorporació laboral i reduir l’estigma.

El servei avalua les necessitats de cada una de les persones interessades per, després, acollir-les al programa Incorpora de ‘La Caixa’. Aquest servei ofereix un assessorament voluntari i gratuït d’orientació i intermediació laboral a les persones que es troben en una situació de risc d’exclusió social per tal de facilitar-los l’accés al món laboral.

Des de l’any 2014 la FECEC treballar per donar resposta a les necessitats no resoltes que l’ estudi sobre com Millorar l’experiència de supervivents de càncer va evidenciar. Aquestes són la gestió de les seqüeles, els problemes econòmics i la reincorporació al mercat laboral d’aquest col·lectiu

Si vols accedir al servei o necessites més informació contacta amb l’entitat de referència o directament amb la FECEC trucant al telèfon 93 314 87 53 o al mail treballsocial@juntscontraelcancer.cat.