La FECEC participarà a la XXII jornada del càncer de mama de l’Hospital del Mar

La FECEC participarà el proper 22 de març a la XXII Jornada sobre el càncer de mama organitzada pel Programa de detecció precoç de càncer de mama del Parc de Salut Mar de l’Hospital del Mar.

Dz1XvQPWsAEmzPY

La jornada titulada ‘I desprès del càncer què? Cronicitat i qualitat de vida de les pacients desprès d’un càncer de mama’, abordarà els diferents aspectes a que s’enfronta una dona un cop superat el càncer de mama i presentat des de les diferents disciplines i especialitats involucrades en un Programa de detecció de càncer.

El Dr. Oriol Ramis, epidemiòleg director d’Epirus i col·laborador de la FECEC, participarà a la taula rodona: ‘Qualitat de vida i llarga supervivència. el punt de vista de les pacients’. Ramis tractarà el tema de la reincorporació de les pacients al món laboral tenint com a base l’Estudi per a la millora de la integració i reincorporació laboral de les dones que han patit càncer de mama de la FECEC realitzat pel propi autor.

Al llarg d’aquests anys, aquestes jornades han reunit més de 3.000 professionals de diferents especialitats, perfils i nivells assistencials que es troben per presentar i discutir diferents aspectes en l’àmbit de la prevenció, el diagnòstic i el tractament del càncer de mama.

La gestió, la lectura radiològica, les noves tecnologies, els factors de risc, l’avaluació dels resultats, etc., dels programes de detecció precoç del càncer de mama, així com aspectes relacionats amb la qualitat assistencial, el maneig terapèutic, la personalització, l’edat de les pacients, són temes que any rere any s’han anat exposant i debatent en aquesta Jornada.

Per a més informació consulteu el programa