La FECEC participa al debat sobre càncer i COVID-19 organitzat per la ECL

La FECEC va participar el passat 16 de juny al debat organitzat per la European Cancer Leagues sobre càncer i COVID-19. La sessió, que es va fer online a través de la plataforma zoom, pretenia ser un intercanvi dirigit a tots els responsables de les entitats de lluita contra el càncer europees adherides a la ECL sobre l’impacte actual que està tenint la pandèmia a les entitats i quines mesures estan duent a terme per tal d’afrontar la crisi de la COVID-19.

cancer i covid-19

El debat va tractar aquests temes principals:

  • Quin és el repte més important actualment per a les entitats contra el càncer i com es preveu superar-lo? Com es presten els serveis de les entitats afectades als pacients i públic en general?
  • Com mantenen les organitzacions les activitats actuals de recaptació de fons i com es tenen previstes recollir-les a mesura que s’estan adoptant mesures de contenció)
  • Quin serà l’impacte estimat de Covid-19 en les organitzacions, de cara als dos anys següents? (inclosos la reestructuració, retallades de finançament, teletreball, etc.)

 

La FECEC va presentar la sessió relacionada amb el punt 2 sobre campanyes de recaptació i fundraising i va anar a càrrec de la gerent de la federació, Clara Rosàs.