La FECEC participa a les III jornades CoDiNuCat el 20 i 21 de novembre

El Col·legi de Dietistes-Nutricionistes de Catalunya (CoDiNuCat) organitza les III Jornades Anuals que tindran lloc al campus universitari de Bellaterra durant els dies 20 i 21 de novembre del 2015 sota el lema ‘Dietista-Nutricionista. Una professió compromesa amb la promoció de la salut pública’.

codinucat

El president de la FECEC, Ramon Maria Miralles presentarà la jornada del dia 21 que donarà lloc a la conferencia magistral titulada ‘La nutrició en la prevenció i el control del càncer. Actualització de les evidències científiques’. Aquesta conferencia estarà impartida per Antonio Agudo Trigueros, de l’Institut Català d’Oncologia.

L’objectiu de les jornades és deixar constància que els Dietistes i Nutricionistes són la professió de referència per abordar la nutrició i planificació dietètica de la població catalana i també reflectir una crida d’atenció a les diferents institucions perquè segueixin obrin portes per poder desenvolupar plenament el compromís en la promoció de la salut de les persones.

Durant la jornada també es destinarà un espai per a la presentació de pòsters i es premiaran i presentaran públicament aquells que més destaquin.