La FECEC participa a la Jornada Càncer Zero a la Feina de CCOO

La FECEC participa divendres a la Jornada sobre el càncer laboral, “Càncer zero a la feina”  a partir de les 9:00h organitzada per CCOO de Cornellà de Llobregat.

Cartell Jornada CANCER ZERO A LA FEINA

Aquesta jornada fonamentalment està dirigida a delegats i delegades de prevenció i oberta a la participació de tot l’actiu sindical que hi tingui interès, així com a persones de col·lectius específics o entitats socials.

La jornada consta de diferents blocs: L’acció sindical en la salut laboral (Malalties professionals i Salud Pública i Properes Accions: 28 d’abril), Identificació i Prevenció del Càncer Laboral (Presentació campanya “Càncer Zero a la feina”, El càncer a l’entorn laboral, origen, causes i prevenció), l’amiant (Riscos, extensió, tractament del material, identificació malaltia, Campanya amiant zero a europa) i Exemples de lluita i solidaritat: malaltia i conseqüències.

Serà en aquest últim bloc on la gerent de la FECEC, Clara Rosàs tractarà el tema sobre El retorn a la feina després del càncer i la presidenta del Grup Àgata –entitat adherida a la Federació- parlarà sobre ‘Dones i un diagnòstic: càncer de mama’.