La FECEC participa a la 2ª edició d’Apps de salut dirigides a pacients

Tot i que cada vegada tenen més veu en el sistema sanitari, els pacients encara no són escoltats tal i com es mereixerien. És per això que avui dimecres 20 de gener a Barcelona, els pacients prendran la paraula en una taula rodona on també hi participarà la FECEC.

ehealthEn un acte organitzat per Health 2.0 Barcelona i la Fundació ISYS, pacients i associacions explicaran a les 19.00 hores a com la tecnologia ha canviat la seva forma de gestionar la malaltia, què opinen de les aplicacions mòbils de salut i com fan servir les xarxes socials per al seu benefici.

Sota el títol “Els canvis que ha introduït la eHealth en la vida dels pacients”, a la taula, moderada per Teresa bau (patient Power) hi intervindran Núria Zuñiga (tulupus), pacient de Lupus i blocaire; Domingo Escudero (antiNMDA), neuròleg i pacient d’encefalitis autoimmune; Montserrat Domènech del Grup Àgata, la gerent de la Federació Catalana d’Associacions Contra el Càncer (FECEC), Clara Rosàs, Núria Costa (Consell Consultiu de pacients) i Marc de San Pedro (Fundació Tic Salut).

La Fundació ISYS és una organització sense ànim de lucre que es de dedica a impulsar projectes socials enfocats a la salut. La impulsa Imma Grau experta en comunicació, investigadora i, en el seu moment, e-Pacient de càncer de mama que donarà a conèixer per segon any el seu rànquing amb les millors 20 aplicacions de salut per als usuaris. Victor Bautista, CEO de Social Diabetis, l’app guanyadora de l’edició anterior, parlarà de “ePacientes i tecnologia, el cas de SocialDiabetes.”

Si us interessa la salut digital i com els pacients estan revolucionant el sistema sanitari gràcies a la tecnologia, no us podeu perdre aquest esdeveniment. Tindrà lloc avui a l’Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Barcelona a les 7 de la tarda (cal inscriure-s’hi). Si no podeu venir, serem al hashtag # health20bcn.