La FECEC organitza la primera formació per a voluntrais d’acompanyament en l’àmbit oncològic amb experiencia

La FECEC juntament amb la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han organitzat el passat 2 de juliol la primera edició de la cápsula formativa per a voluntrais d’acompanyament en l’àmbit oncològic amb experiencia.

capsula formativa

La capsula neix arran de la demanda del grup de treball de coordinadors de voluntariat de poder crear un espai de reflexió sobre la motivació i la tasca de voluntariat, per a persones que porten anys fent de voluntaris.

Durant la formació, que va tenir una durada de 4 hores, els participants es van endinsar, de la ma del Jordi Muñoz, director i fundador de ‘El Despertador’, en un itinerari per explorar les 7 C’s del compromís.

La metodologia utilitzada va ser variada, però es va caracteritzar per estar impartida de manera lúdica, vivencial i participativa.

Els 20 participants de diferents entitats federades es van emportar un recull de reflexions, eines i energia per continuar motivats en la seva tasca de voluntaris.

A qui anava adreçada?

A Voluntaris en l’àmbit oncològic amb més de 5 anys d’experiència per reflexionar sobre la motivació i la tasca de voluntariat.
DOCENT

La cápsula va anar a càrrec de Jordi Muñoz Jovell, Llicenciat en Humanitats. Coachtransformacional, recreador personal i musicoterapeuta. Director i fundador de ‘El despertador’.

Contingut

De manera lúdica, vivencial, participativa i reflexiva es va proposar un itinerari a través de 7 dimensions del Compromís, necessàries i expressades per 7C’s.

1.Confiança –Celebrar
2.Coherència –Connexió
3.Clarificar –Calibrar
4.Competència –Capacitat
5.Comunicació -Col·laboració
6.Cooperació –Companyia
7.Consolidar -Compartir