La FECEC organitza els tallers ‘Jo també menjo fruita’ a Lleida

La FECEC ha organitzat 42 tallers de prevenció del càncer sota el nom ‘Jo també menjo fruita’. Els tallers s’estan impartint a 21 centres educatius on s’han beneficiat 1.050 infants de P5 de diferents municipis de la província de Lleida i s’allargaran durant el mes de novembre i desembre.

foto3

Els municipis que participen en aquest programa són: Solsona, Cervera, Alpicat, La Pobla de Segur, St.Llorenç de Morunys, Mollerussa, Vallfogona de Balaguer, Alcarràs, Torrefarrera i Tàrrega. Els tallers compten amb el suport de la Diputació de Lleida des de l’any 2012.

El taller de prevenció del càncer ‘jo també menjo fruita’ promou un estil de vida saludable entre els nens i nenes i les seves famílies, sempre sota els valors d’una alimentació equilibrada i activitat física amb una actitud amena i positiva. Enguany, degut a la situació de la pandèmia s’han adaptat l’activitat amb les mesures de seguretat.

Els objectius d’aquesta activitat són: donar a conèixer el Codi Europeu Contra el Càncer, conscienciar les famílies de la importància d’una alimentació sana per a gaudir d’una vida saludable, sensibilitzar les famílies de la necessitat de menjar diàriament i de forma variada fruita i verdura, donar consells simples de com fer-ho, explicar als infants perquè és important menjar diàriament fruita i promoure un estil de vida saludable.

El taller ‘jo també menjo fruita’ forma part d’una de les activitats del programa de prevenció del càncer de la FECEC i vol conscienciar la població de la seva responsabilitat sobre la nostra pròpia salut, i de la necessitat d’adoptar estils de vida saludables per tal de prevenir el càncer i altres malalties tal com es recull en el Codi europeu contra el càncer.

foto fruitafoto frutia 2foto