La FECEC organitza el mes de maig tallers de ‘Jo també menjo fruita’ a les escoles de Sant Sadurní

Els dies 11 i 16 de maig, la FECEC porta els tallers de ‘Jo també menjo fruita’ a les escoles de Sant Sadurní. L’activitat va dirigida a nens i nenes de P5, que tenen entre 4 i 5 anys. Ells són els prescriptors que han d’engrescar a la família a consumir fruita d’una manera habitual. A través d’un conte, el monitor explica als infants les propietats i beneficis de menjar fruita diàriament i, al final, es proposa fer una manualitat en forma de fruita.

programa Thao a Balaguer

El taller ‘jo també menjo fruita’ promou un estil de vida saludable entre els nens i nenes i les seves famílies, sempre sota els valors d’una alimentació equilibrada i activitat física amb una actitud amena i positiva. Les escoles que han participat en aquest programa són: Sant Josep, El carme i Jacint Verdaguer.

El taller ‘jo també menjo fruita’ forma part d’una de les activitats del programa de prevenció de la FECEC i vol conscienciar la població de la seva responsabilitat envers la pròpia salut, i de la necessitat d’adoptar estils de vida saludables per tal de prevenir el càncer i altres malalties tal com es recull en el Codi europeu contra el càncer.