La FECEC organitza el dia 17 la formació en Gestió del temps per a coordinadors de voluntariat

La FECEC, Junts contra el càncer, organitza aquest dijous 17 de setembre la formació específica de ‘Gestió en Temps’ dirigida a coordinadors de voluntariat, dins el Programa de Foment del Voluntariat de la FECEC.

eva-cabecera-cat

La formació en Gestió del Temps s’imparteix durant tot el dia, de les 9:30 fins a les 13:30 hores i de les 15:00 a les 19:00 hores.

L’objectiu del taller és millorar la gestió del temps dels professionals per ser més eficients en el seu ús. El taller estarà impartit per Eva Juncosa, una professional llicenciada en Psicologia Clínica i Industrial i sòcia consultora a ‘Feedback Desarrollo Humano y Organizacional’ que fa 20 anys que acompanya persones, equips i organitzacions perquè aconsegueixin la seva millor versió, mitjançant el coaching, el coaching d’equips i la formació.

Les seves principals funcions són el disseny, la direcció, l’execució i l’avaluació de processos de desenvolupament del potencial en empreses de diferents sectors i grandàries (multinacionals, PIMES, empreses familiars).

El taller inclou un seguit de temes i activitats per fer-nos veure quines són aquelles activitats que ens distreuen dels nostres objectius, des de com gestionem la vida en conjunt, què diuen els experts que s’ha de fer, passant per activitats que indiquen com gestionem actualment el nostre temps.