La FECEC organitza el 6 d’abril la jornada ‘Celebra la vida després del càncer’

La Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) organitza el proper 6 d’abril la jornada ‘Celebra la vida després del càncer’.

4-Difussió-RRSS

Es tracta d’una iniciativa per donar veu a les persones que han superat un càncer, visibilitzar les seves necessitats i sensibilitzar la societat sobre les dificultats que afronten les persones després del càncer. Mitjançant xerrades, conferències, taules rodones d’experts i testimonis i activitats diverses s’informarà i es visibilitzarà aquesta realitat combinant diversió, aprenentatge i conscienciació.

Mira l’espot:

La jornada inclou més d’una dotzena de tallers com el de prevenció del limfedema, el de sofrologia, immunoteràpia o retorn al treball. També hi haurà activitats esportives com una cursa d’obstacles o zumba i tres taules de diàleg centrades en tres ‘El risc de transmissió del càncer a la família’, ‘Retorn al treball, assignatura pendent’ i ‘Com reprendre la vida?’.   A banda de moltes d’altres activitats dirigides per a tots els públics.

D’aquesta manera i per primer cop a Catalunya, s’organitza una jornada centrada en el després de la malaltia amb la idea d’anar celebrant aquesta jornada de forma anual.

Dia: 6 d’abril

Lloc: Edifici Històric de la Universitat de Barcelona

Hora: de 10.00 a 17.45 hores.

Podeu fer les inscripcions en aquest enllaç.