La FECEC organitza avui un curs de PNL per a coordinadors de voluntariat

¿Com em pot ajudar el PNL en la gestió d’un equip de voluntariat? Aquest és el curs que la FECEC organitza avui des de les 9 del matí fins a les 19.00 hores dirigit als coordinadors de voluntariat.

Imatge d'arxiu d'una de les sessions de coordinació de voluntariatmenj

El curs és impartit per la coach i experta en recursos humans, Eva Juncosa. L’objectiu és oferir coneixements, eines i recursos per emmarcar correctament la seva actuació en la gestió d’equips de voluntariat. En aquest sentit, la PNL permet ordenar els components del pensament  i organitzar l’experiència, de manera que es generin creences positives  i necessàries per portar a terme les conductes adequades per aconseguir certs objectius. La PNL fa reflexionar, entre d’altres coses, sobre com actuem les persones, sobre com es prenen les decisions a partir de les creences, sobre com ens relacionem i ens comuniquem entre nosaltres i sobre com recollim la informació de l’entorn.

Aquest curs forma part del programa de Foment de Voluntariat de la FECEC. Entre altres activitats ofereix formació als equips de voluntariat oncològic i la dels seus coordinadors per donar eines i recursos per  a que pugin desenvolupar correctament l’acció voluntària.