La FECEC oferirà un servei gratuït d’assessorament nutricional a través del CodinuCat

La FECEC i el Col·legi de Dietistes i Nutricionistes de Catalunya (CodinuCat) han arribat a un acord de col·laboració a través del qual el CodinuCat oferirà un servei d’assessorament i seguiment dietètic-nutricional gratuït per a les persones amb càncer que es troben en una situació de vulnerabilitat.

DSC_1499

Aquesta iniciativa es fruit del treball en xarxa del Codinucat i beneficiarà quatre entitats: la Creu Roja, la FECEC, l’Associació de Diabètics de Catalunya (ADC) i l’Associació de Celíacs de Catalunya (ACC).

L’ajuda econòmica es rebrà en forma de vals bescanviables per atenció personalitzada de nutricionistes-dietistes repartits equitativament entre aquestes entitats. L’acte d’entrega d’aquests vals va tenir lloc el passat 29 de juny.

En un context saludable, les probabilitats de patir càncer o qualsevol altra malaltia crònica es redueixen significativament. En aquest sentit, els dietistes-nutricionistes juguen un paper important una alimentació adequada és la que assegura un estat òptim de salut abans, durant i després de la malaltia.

Amb aquesta col·laboració, la FECEC s’assegura, també, que totes les persones puguin tenir accés a les mateixes oportunitats.