La FECEC ofereix una formació en estils de comunicació dirigida a professionals

La FECEC ofereix el dia 17 un taller d’acompanyament a distància mitjançant la metodologia Bridge per a professionals de les entitats federades, bàsicament  coordinadors de voluntariat i professionals de les entitats que realitzen acompanyaments a distància.

acompanyament

La formadora de la sessió és Diana García, , llicenciada en matemàtiques i diplomada en empresarials i Col·laboradora de l’Institut 5 Fars. L’objectiu principal d’aquesta sessió és fer que les relacions interpersonals siguin més saludables saludables. La sessió vol introduir el model Bridge d’Estils Relacionals com a metodologia. Aquest model està validat pel servei d’estadística d’estadística de la Universitat Autònoma de Barcelona.

En aquesta sessió de treball s’explora el model i es realitzen les dinàmiques necessàries per millorar la comunicació amb la resta de persones.

Per aconseguir-ho a nivell personal és necessari conèixer-se i entendre’s millor, millorar l´efectivitat de les nostres relacions i saber gestionar els conflictes interpersonals.

En relació amb els altres és important entendre els estils de comunicació diferents al nostre nostre i poder adaptar la nostra nostra comunicació a l´estil de la persona a la que ens dirigim per evitar el conflicte.