La FECEC, Junts contra el Càncer estrena nou web!

La Federació Catalana d’Entitats contra el Càncer (FECEC) estrena avui nou web. Amb una imatge renovada i actualitzada, la nostra pàgina us seguirà informant a diari de les nostres activitats, formacions i campanyes, els actes de les nostres entitats, les accions del Tercer Sector Social i les darreres novetats en recerca contra el càncer.

www.juntscontraelcancer.cat inclou, en aquesta nova etapa, una informació completa sobre la nostra entitat; quines són les nostres accions, campanyes, programes i serveis; informació sobre el càncer i els tipus de càncer més comuns, així com les darreres xifres sobre incidència de la malaltia a Catalunya; un cercador dels serveis a pacients que donen les nostres entitats federades i informació exhaustiva pel voluntariat en l’àmbit oncològic.

A més, trobareu les darreres notícies rellevants sobre les nostres activitats, campanyes, formacions i programes, les de les nostres entitats, novetats en recerca contra el càncer i notícies sobre el Tercer Sector.

També trobareu en el nostre blog articles destacats sobre el càncer per part d’experts en cadascuna de les matèries que tractem i un apartat amb les nostres publicacions més interessants, entre d’altres seccions.

Esperem que us agradi el nostre nou web i us convidem a que li doneu una ullada.

Font: FECEC