La FECEC intervé avui a la presentació de la ‘Guia per acompanyar persones malaltes de càncer’

La FECEC ha estat convidada a l’acte de presentació de la Guia per acompanyar persones malaltes de càncer de la Cooperativa Suara. L’acte tindrà lloc el dimarts 9 d’octubre a les 17.00h i comptarà amb la presència de Clara Rosàs, gerent de la FECEC.

1. suara presentacio

Des de Suara Cooperativa es duen a terme intervencions dirigides a acompanyar i atendre les necessitats sorgides d’una situació de malaltia greu i/o posterior incorporació al treball. Les seves accions compten amb un protocol d’intervenció al respecte per unificar criteris que permetin conèixer i comprendre, i alhora poder acompanyar en un procés de malaltia greu i molt sovint complicat.

De fet, Suara porta un any preparant aquest protocol d’intervenció entre la cooperativa i treballadors que puguin patir un càncer i la FECEC l’ha acompanyat en tot aquest procés com a entitat experta. La federació compta amb el programa ‘Què fer quan apareix el càncer a la feina’, un protocol d’intervenció que pretén acompanyar i donar suport durant el procés als agents implicats per tal de millorar l’experiència del càncer a la feina.

En aquest sentit, la FECEC agraeix que una cooperativa d’aquesta envergadura apliqui un protocol que ha estat reivindicat des de fa temps per a la federació.