LA FECEC i les entitats adherides reorganitzen els seus serveis

Seguint les indicacions del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, la FECEC i les entitats adherides a la Federació han decidit tancar els centres que no són imprescindibles i cancel·lar les activitats que tenien previstes fins a un nou avis per contenir el contagi i protegir així els col·lectius més vulnerables, com el de les persones amb càncer. 

Aquesta situació pot variar en funció de les indicacions que vagin sorgint els propers dies.

image

D’aquesta manera, la FECEC i les seves entitats continuen actives a través del teletreball oferint serveis telemàtics i atenent les urgències més necessàries per als seus usuaris. En aquest sentit, qualsevol persona que necessiti contactar amb la nostra Federació pot fer-ho a través d’aquests canals:

Telèfon: 93 314 87 53
Email: federacio@juntscontraelcancer.cat
Twitter: @FececFederacio

Per altra banda, també hem decidit relantitzar el ritme de les nostres comunicacions a les xarxes socials per no desviar l’atenció de l’emergència sanitària actual.

Des de la FECEC apel·lem a seguir els canals d’informació oficials per estar al dia de les darrers actualitzacions sobre la situació actual a través del Canal Salut de la Generalitat.  També podeu seguir les actualitzacions sobre l’estat a Catalunya a través dels diversos canals del Departament de Salut i de la Generalitat de Catalunya, com ara les xarxes socials com Twitter (@salutcat) i el canal @salutcat de Telegram i altres les accions comunicatives emeses per les autoritats sanitàries.

En aquests enllaços trobareu recursos institucionals i informació sobre el coronavirus.

 

Des de la FECEC, tenim en compte les mesures de prevenció establertes i donem suport a l’acció #JoActuo i #JoEmQuedoaCasa com a mostra de responsabilitat i implicació de la ciutadania en la lluita contra el coronavirus.