La FECEC ha organitzat presentacions de l’App COMUNITATS de l’ICO

La FECEC ha organitzat entre les entitats federades presentacions de l’App ‘Comunitats’. Es tracta d’una iniciativa realitzada des del projecte Oncommun, promoguda pel servei Català de la Salut i gestionada per la Unitat de Psicooncologia de l’Institut Català de la Salut amb la idea de facilitar el suport i l’ajuda entre pacients de cáncer.

IMG-20191028-WA0001

L’app funciona com si fos un xat (tipus whatsapp) i conté diferents categories per xatejar i compartir experiències segons els seus interessos o inquietuds: dieta, exercici, emocions, relacions personals, imatge corporal o sexualitat.

‘Comunitats’ proporciona un entorn virtual segur i anònim on participen, exclusivament, persones amb càncer de mama i està supervisat per professionals de diferents àmbits terapèutics de l’oncologia.

Entre les presentacions que ha facilitat la FECEC a les seves entitats hi ha la realitzada el passat 23 d’octubre a Barcelona, el 28 d’octubre a Girona i més endavant està prevista una sessió a Figueres.

L’app “Comunitats” es pot descarregar al App Store i al Google Play i des de l’ICO es dona d’alta a les pacients per poder-se registrar. Més informació al correu: iconnectat@iconcologia.net