La FECEC ha organitzat dues sessions de reflexió estratègica per afrontar la crisi de COVID-19

La pandèmia de la Covid-19 ha provocat una crisi organitzativa i s’intueix que comportarà canvis més profunds en la manera de treballar i de complir amb la missió fundacional de les entitats socials.

reflexio estrategica

En aquest sentit, la FECEC ha tingut  interès en promoure la reflexió entre les entitats associades per facilitar la gestió del canvi per transitar i sortir enfortits de la crisi. Com a federació ha volgut identificar també  les línies d’actuació de futur.

Per aquest motiu FECEC ha organitzat unes sessions de reflexió estratègica dinamitzades per VECTOR 5 que s’han portat a terme el passat 30 de juny i 7 de juliol.

En la primera sessió s’ha generat un coneixement compartit del context actual i futur per ajudar a definir respostes a la crisi generada pel virus del Covid-19. S’han identificat els  riscos i oportunitats per a les entitats federades. En la segona sessió s’ha analitzat la situació interna a les entitats i s’ha identificat algunes propostes de com les entitats poden abordar els nous escenaris de futur.

Tot i realitzar-se on line, les sessions han estat àgils amb una metodologia molt participativa.