La FECEC es presenta avui a les eleccions per formar part de la vocalia de l’àmbit social del CAVC

Avui s’inicia el procés d’eleccions per a renovar les vocalies dins l’àmbit social del Consell de l’Associacionisme i Voluntariat de Catalunya (CAVC) i la FECEC es presenta per formar part d’una de les tres vocalies que integren aquest àmbit.

 

Eleccions àmbit social CAVC

El termini per presentar la candidatura va finalitzar el passat 16 d’octubre i un total de 17 entitats han presentat la seva petició per ocupar una de les 9 vocalies que es renoven en el procés d’eleccions que té lloc entre el 22 i el 24 d’octubre de 17 a 20 hores. Les vocalies estan dividides en cinc apartats: ambit social (3 vocalies), comunitari (2 vocalies), cultural (2 vocalies), ambiental (1 vocalia) i internacional (1 vocalia).

Pel que fa a l’àmbit social, a banda de la FECEC també han presentat la seva  candidatura  les següents entitats: Esclat Associació propersones amb discapacitat cerebral, Càritas Catalunya, Federació d’Associacions Gitanes de Catalunya (FAGIC), Esplai La Florida i la Taula d’entitats del Tercer Sector Social de Catalunya.

L’any 2010 es va crear el Consell de l’Associacionisme i el Voluntariat de Catalunya. Aquest òrgan compta entre els seus membres, amb 9 entitats de voluntariat que representen els àmbits social, ambiental, comunitari, cultural i internacional.

Aquestes 9 entitats han de renovar-se cada tres anys, tal i com ho marca el Decret de creació de l’òrgan. La renovació tocava el passat 2013, però el Consell es trobava en plena fase de modificació del decret del CAVC. Ara ja estan tenint lloc les eleccions els resultats de les quals es faran públics el dia 27.