La FECEC és escollida per formar part de la vocalia del CAVC

La Federació Catalana d’Entitats Contra el Càncer (FECEC) ha estat escollida per formar part de la vocalia de l’àmbit social dins el Consell de l’Associacionisme i Voluntariat de Catalunya (CAVC). Així, després del procés d’eleccions celebrat els dies 22,23 i 24 d’octubre, per ocupar una de les 9 vocalies dins el Consell de l’Associacionisme i Voluntariat de Catalunya, la FECEC  va obtenir 13 vots per ocupar aquesta representació.

 

La FECEC forma part de la vocalia de la CAVC

Juntament amb la FECEC les altres dues entitats escollides que passen a ocupar una de les tres vocales que integren l’àmbit social són: la Taula del Tercer Sector i l’associació Esclat Associació pro persones amb discapacitat cerebral.

El termini per presentar la candidatura va finalitzar el passat 16 d’octubre i un total de 17 entitats van presentar la seva petició per ocupar una de les 9 vocalies que es renoven en el procés d’eleccions que va tenir lloc entre el 22 i el 24 d’octubre de 17 a 20 hores. Les vocalies estaven dividides en cinc apartats: àmbit social (3 vocalies), comunitari (2 vocalies), cultural (2 vocalies), ambiental (1 vocalia) i internacional (1 vocalia).

Pel que fa a l’àmbit social, a banda de la FECEC i les altres dues entitats que també han estat escollides, van presentar la seva  candidatura, Càritas CatalunyaFederació d’Associacions Gitanes de Catalunya (FAGIC) i l’Esplai La Florida.

La vocalia de l’àmbit ambiental l’ocuparà la Societat Catalana d’Educació Ambiental (SCEA), la de l’àmbit comunitari, la Confederació d’Associacions Veïnals de Catalunya (CONFAVC) i el Moviment Laic i Progressista (MLP), la de l’àmbit cultural, la Fundació La Roda d’Accions Culturals i del Lleure i la Federació d’Ateneus de Catalunya (FAC) i la de l’àmbit internacional, la Federació d’Organitzacions Catalanes Internacionalment Reconegudes (FOCIR).

Aquestes 9 entitats han de renovar-se cada tres anys, tal i com ho marca el Decret de creació de l’òrgan.