La FECEC col·labora en la jornada per a pacients amb càncer organitzada per ESTRO

El proper Fòrum de l’European Society for Therapeutic Radiology and Oncology (ESTRO), se celebrarà del 24 al 27 d’abril de 2015 a Barcelona.

Aprofitant aquesta ocasió el dia 27 d’abril a la tarda des de les 17 hores es farà una jornada de portes obertes, per a pacients amb càncer i Associacions de pacients amb càncer al CCIB del Fòrum de Barcelona. La FECEC i les entitats que representa col·laboren en aquesta jornada.

poster estro

Les jornades d’ESTRO pretenen fomentar el paper de l’Oncologia Radioteràpica per tal de millorar l’atenció dels pacients amb càncer en el tractament. La jornada de portes obertes, en aquest III Fòrum, inclou xerrades per part d’experts dirigides a pacients per reflexionar sobre les novetats en Oncologia radioteràpica, necessitats de les persones que han sobreviscut a un càncer o tallers de diferents teràpies.

Els pacients amb càncer interessats hauran d’emplenar la targeta d’inscripció, seleccionar el taller al qual volen assistir i notificar-ho d’alguna de les següents maneres:

– Per correu ordinari al Servei d’Oncologia Radioteràpica de l’Hospital de l’Esperança: Avinguda Sant Josep de la Muntanya, 12, 08024 Barcelona

– Per correu electrònic: forumpacientes@estro.org

– Per a l’inscripció online heu d’accedir a través d’aquest enllaç.

– Lliurant la inscripció a alguna de les Associacions de pacients amb càncer col·laboradores de la jornada: AECC (Associació espanyola contra el Càncer), Grup Agata, AFANOC (Associació de neixen sa amb Càncer), Oncolliga i FECEC (Federació catalana d ‘entitats contra el càncer).

Recordem que és un aforament limitat i s’acceptaran assistents per ordre de recepció d’inscripció.

En aquest III Fòrum, Estro ha organitzat també, una carrera contra el càncer.

ESTRO és una organització sense ànim de lucre científica que fomenta el paper de l’Oncologia Radioteràpica per tal de millorar l’atenció dels pacients en el tractament multimodal del càncer. Les jornades són, doncs, una oportunitat per a la creació de xarxes centrades en iniciatives d’investigació i desenvolupaments per assolir l’excel·lència en l’atenció al pacient.

Aquí podeu consultar el programa complet.