La FECEC col·labora en la Jornada per a pacients amb càncer 2018 organitzada per ESTRO

Del 20 al 24 d’abril la European Society for Therapeutic Radiology and Oncology (ESTRO), celebrarà a Barcelona el Congrés Estro 37 per a pacients amb càncer.

Pòster ESTRO

Aprofitant aquesta ocasió el dia 21 d’abril, a partir de les 17 hores, es farà una jornada per a pacients amb càncer i associacions de pacients amb càncer al CCIB del Fòrum de Barcelona. La FECEC i les entitats que representa col·laboren en aquesta jornada.

Les jornades d’ESTRO pretenen fomentar el paper de l’Oncologia Radioteràpica per tal de millorar l’atenció dels pacients amb càncer en el tractament. La jornada inclou xerrades dirigides per experts per reflexionar sobre les necessitats que tenen els pacients i els professionals d’oncologia radioteràpica i tallers de nutrició, dansa teràpia i maquillatge terapèutic.

Els pacients amb càncer interessats en assistir a les jornades poden posar-se en contacte a través de les seves entitats i hauran d’emplenar el formulari d’inscripció, seleccionar el taller al qual volen assistir.

Poden lliurar la inscripció a alguna de les Associacions de pacients amb càncer col·laboradores de la jornada: AECC (Associació espanyola contra el Càncer), Grup Àgata, Oncolliga i FECEC (Federació catalana d ‘entitats contra el càncer).

Recordem que és un aforament limitat i s’acceptaran assistents per ordre de recepció d’inscripció. És per això que animem a totes les nostres entitats a difondre aquesta jornada entre els seus usuaris.

Podeu descarregar el programa aquí o visitar la la pàgina d’ESTRO per obtenir més informació.

ESTRO és una organització sense ànim de lucre científica que fomenta el paper de l’Oncologia Radioteràpica per tal de millorar l’atenció dels pacients en el tractament multimodal del càncer. Les jornades són, doncs, una oportunitat per a la creació de xarxes centrades en iniciatives d’investigació i desenvolupaments per assolir l’excel·lència en l’atenció al pacient.