La FECEC col·labora en el VII Congrés de la SEPO previst a finals d’abril

La FECEC col·labora enguany en la nova edició del Congrés Nacional de la Societat Espanyola de Psicooncologia (SEPO) que tindrà lloc a Girona els dies 28, 29 i 30 d’abril.

sepo

El congrés d’aquest any, sota el lema “El cost de tenir cura en oncologia: suport als equips professionals”, està dirigit a tots els professionals que donen el seu suport a les persones que pateixen càncer i a les seves famílies: psicooncòlegs, metges especialistes, infermers, treballadors socials, fisioterapeutes, etc.

Així, aquesta trobada pretén crear un espai de reflexió per tractar i oferir recursos per gestionar el desgast personal i d’equip que suposa per a aquests professionals el fet de treballar en oncologia, a causa de la seva proximitat amb el patiment dels altres i del propi.

Amb aquest objectiu, el congrés plantejarà sobre el cost del cuidar, analitzarà les necessitats existents en aquest camp i com s’estan abordant en l’actualitat a nivell estatal i internacional. També es presentaran diferents contribucions per ajudar els professionals a comprendre i gestionar millor aquest cost des d’una pluralitat d’enfocaments.

Per tot això el programa del Congrés compta amb persones referents en cadascun dels temes proposats, i amb una àmplia oferta de tallers sobre temes específics dirigits per formadors amb àmplia experiència, diverses conferències, debats i reunions amb experts.