La FECEC col·labora amb La Marató de TV3 participant en actes de sensibilització

La 27a edició de La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, que serà el diumenge 16 de desembre, estarà dedicada al càncer.  És per això que des de la FECEC dedicarem esforços a col·laborar en La Marató participant en xerrades i activitats sobre sensibilització del càncer.

Captura de pantalla

Una d’elles és la participació de la FECEC a la 6a Festa de l’associació Teixint Connexions a Gràcia. Aquest esdeveniment es va celebrar el passat 1 de desembre. Al  llarg  de  tot  el  dia  les  entitats  i  col·lectius  participants  de  la  festa van realitzar tot  tipus d’activitats lúdiques, festives i familiars per recaptar diners per La Marató de TV3: tallers, jocs, gastronomia, actuacions musicals i de dansa, percussió, espai esportiu, exposicions i mostra d’entitats.

Des de la FECEC es va col·laborar amb la realització de diversos tallers de prevenció dirigits a promoure estils de vida saludables. Entre les activitats organitzades per la FECEC i Oncolliga hi havia el taller de brotxetes de fruita i el taller de Txi Kun.

L’altre activitat on col·labora la FECEC està organitzada per l’Escola d’Administració Pública de Catalunya (EAPC) dins el marc del projecte #SolidaritatEAPC iniciat el 2016.

Es tracta d’una xerrada titulada ‘Què hem de fer quan el càncer apareix a la feina’ i tindrà lloc el proper 11 de desembre de 9.15 a 11.15 hores.

La gerent de la FECEC, Clara Rosàs, hi intervindrà per explicar l’experiència pionera del programa ‘Què fer quan apareix el càncer a la feina’ que des del 2017 té en marxa la federació.

A la xerrada també hi intervindran el Manel Esteller, metge i investigador català reconegut mundialment per la seva lluita contra el càncer i la política catalana Núria de Gispert, a qui fa més de vint anys li van diagnosticar un càncer de mama.

Programa