La FECEC cerca voluntaris per a la campanya ‘Posem-li pebrots al càncer’ pel Dia Mundial contra el Càncer

La FECEC i la cadena de supermercats Condis preparen conjuntament la campanya ‘Posem-li pebrots al càncer’ en motiu del Dia Mundial contra el Càncer que es celebra cada any el 4 de febrer.

[vsw id=”N_At6TDPghM” source=”youtube” width=”425″ height=”344″ autoplay=”no”]

Aquesta campanya es desenvoluparà el dies 6-7 de febrer en els més de 360 establiments de Condis que hi ha a Catalunya,  i té com a  objectiu  solidaritzar-se amb les persones que pateixen la malaltia, difondre la tasca de suport i ajuda de les entitats federades i aconseguir diners per desenvolupar els projectes d’atenció als malalts de càncer i les seves famílies.

Els voluntaris hauran d’estar presents a qualsevol supermercat de Condis oferint als consumidors una bossa de pebrots que la cadena ha preparat per a la campanya. La missió dels voluntaris també consistirà en informar sobre els serveis de les entitats integrades a la FECEC #juntscontraelcancer i els objectius de la campanya.

Si sou de Barcelona o provincia de Barcelona us podeu inscriure a http://goo.gl/forms/Ny32wAvtis

Si sou d’alguna altra localitat podeu contactar amb nosaltres a través del correu electrònic: federacio@juntscontraelcancer.cat o el telèfon: 93 314 87 53. 

Necessitem la teva ajuda per tirar endavant aquesta campanya i continuar treballant en la lluita contra el càncer!.