La FECEC assisteix al lliurament dels XXVIII Premis Voluntariat 2021

Representants de la FECEC van assistir ahir al vespre al Palau de la Generalitat al lliurament dels XXVIII Premis Voluntariat, on el president de l’Executiu i la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, van entregar els guardons. 

FFgwxDIXwAUdle4

Un any més una delegació de la FECEC va assistir al lliurament dels XXVIII Premis Voluntariat 2021 al Palau de la Generalitat. En aquest acte, el president del govern català, Pere Aragonès, ha reconegut el voluntariat com “una tasca imprescindible per a la construcció d’un futur de justícia i igualtat d’oportunitats”.

El cap de l’Executiu va fer aquestes declaracions durant l’acte institucional amb motiu del Dia Internacional del Voluntariat, que es commemora el 5 de desembre. L’acte, encapçalat per Pere Aragonès i la consellera de Drets Socials, Violant Cervera, ha suposat un reconeixement públic a totes aquelles persones que col·laboren des del teixit associatiu fent tasques en els diferents àmbits de voluntariat: social, comunitari, ambiental, cultural i internacional.

Els guardonats d’aquesta 28a edició son l’entitat Ajuda a la Infància sense Recursos(AIS), la Fundació Privada per a la Promoció de l’Autoocupació i AFEV.