La FECEC assisteix a la renovacio de la junta de la Taula del Tercer Sector

Ahir dijous 16 de juliol va tenir lloc la XXXVIII Assemblea General de la Taula del Tercer Sector que, entre d’altres, va servir per renovar els Membres de la Junta Directiva i escollir un nou president de la Institució. Com a representant de la FECEC, entitat adherida a la Taula va assistir a l’acte, la gerent de la federació, Clara Rosàs.

taula tercer sector

Àngels Guiteras, actual presidenta, acaba a els 2 mandat de tres anys que permeten els estatuts i va deixar el càrrec després de 6 anys al capdavant de la Institució.

Oriol Illa, director de la Fundació Francesc Ferrer i Guàrdia (Moviment Laic i Progressista) i actual Membre de la Junta Directiva, és l’ÚNIC candidat que es va presentar a la Presidència i que es va votar durant l’Assemblea del dia 16.

Després de l’Assemblea, es va celebrar un acte públic amb diferents representants de la societat civil i el món polític per escenificar el canvi de mandat a la Taula del Tercer Sector.

A l’acte, obert al públic, van intervenir, Àngels Guiteras, presidenta sortint de la Taula del Tercer Sector, la vicepresidenta del Govern, Neus Munté, l’alcaldessa de Barcelona, ​​Ada Colau i el nou president de la Taula del Tercer Sector . L’acte va tenir lloc a l’auditori de la ONCE.